Studentenwoningen.org

Vind studentenwoningen. In samenwerking met Woningtarget.nl

Studentenwoningen in Gelderland te huur

Vind studentenwoning in Gelderland of verhuur een studentenwoning in Gelderland

Studentenwoningen.org is dé weg naar een studentenwoning voor woningzoekenden in Nederland. Zoek je naar een studentenwoning, dan ben je hier op de juiste plek. Zoek je naar een huurder voor je leegstaande studentenwoning, dan zit je hier ook goed. Veel Nederlanders zochten naar een studentenwoning op Studentenwoningen.org.

Vind studentenwoningen te huur, of vind een student die een studentenwoning zoekt, in de steden in Gelderland hieronder:

Klik verder om de foto’s te bekijken

kamer te huur op Straat niet opgegeven, Ede

In een gedeelde woning met 2 mannelijke en 1 vrouwelijke huisgenoot is een kamer beschikbaar voor een nieuwe vrouwelijke huisgenoot. De woning is gelegen op z'n 20 minuten fietsen van de universiteit.

Klik verder om de foto’s te bekijken

9 m2 kamer te huur op Straat niet opgegeven, Ede

Deze kamer van 9m2 in Ede komt per half juni beschikbaar voor een vrouwelijke huurder. Je deelt de gemeenschappelijke ruimtes zoals de keuken, badkamer, woonkamer en tuin met 4 vrouwelijke huisgenoten...

Klik verder om de foto’s te bekijken

kamer te huur op Haarweg, Wageningen

Van 1 juli tot 1 januari is een kamer te huur in een studentenwoning in Wageningen. Je deelt de gemeenschappelijke ruimtes (keuken, 2 badkamers en 2 toiletten) met 4 huisgenoten.

Klik verder om de foto’s te bekijken

20 m2 kamer te huur op Hoogstraat, Wageningen

Per 1juni komt er een kamer van 20m2 vrij in Wagingen. Je deelt de woning met vrouwelijke huisgenoten die aan het werk zijn of aan hun PhD werken. De voorkeur gaat dan ook uit naar een nieuwe vrouweli...

Wil je een kamer verhuren of onderverhuren aan een student?

Neem contact op met één van de vele woningzoekenden op Woningtarget.nl